Ο 1ος Μαθητικός Διαγωνισμός Αρχαιογνωσίας Ν. Λακωνίας θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης το Σάββατο  το πρωί  16 Δεκεμβρίου 2017   ώρες 10:00 ? 13:00.

Η έναρξη θα γίνει στις 10:00 το πρωί  με διάρκεια εξέτασης 3 ώρες.

Παρακαλείσθε να προσέλθετε μισή ώρα νωρίτερα, δηλαδή ως τις 9:30  έχοντας μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (εφόσον υπάρχουν) και δύο στυλό μπλε ή μαύρο.

– Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού (blanco) καθώς και τα κινητά τηλέφωνα. (Αυτά θα φυλαχθούν εκτός της αίθουσας και οι κάτοχοί τους θα τα παραλάβουν μετά το τέλος του διαγωνισμού.) Επίσης, δεν επιτρέπονται μέσα στην αίθουσα σημειώσεις ή βιβλία.

– Ως πρόχειρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τελευταία σελίδα ή σελίδες του τετραδίου. Όλες οι απαντήσεις θα γραφούν στο τετράδιο.

– Στο εσώφυλλο του τετραδίου πάνω-πάνω θα συμπληρώσετε τα ατομικά σας στοιχεία.

– Να μην αντιγράψετε τα θέματα στο τετράδιο και να μη γράψετε πουθενά στις απαντήσεις σας το όνομά σας.

–  Τυχόν σημειώσεις σας πάνω στα θέματα δεν θα βαθμολογηθούν σε καμία περίπτωση. Κατά την αποχώρησή σας, να παραδώσετε μαζί με το τετράδιο και τα φωτοαντίγραφα.

– Οι επιτηρητές στο τέλος του διαγωνισμού θα καλύψουν τα στοιχεία σας με μαύρο αυτοκόλλητο και θα μονογράψουν στο τέλος του γραπτού, όπου εσείς θα  τους υποδείξετε. Μετά από αυτή τη διαδικασία μπορείτε να αποχωρήσετε.

     ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού 

1ος Μαθητικός Διαγωνισμός Αρχαιογνωσίας: Οδηγίες προς τους διαγωνιζόμενους