Σας καλωσορίζουμε στον ανανεωμένο ηλεκτρονικό χώρο του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης!

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος ανοίγει ένα παράθυρο επικοινωνίας, που θα φέρει πιο κοντά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές με τους γονείς αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τόσο το περιβάλλον του σχολείου μας όσο και εκπαιδευτικά θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος .
Μπορείτε να αναζητήσετε υλικό για το πολύπλευρο έργο που επιτελείται στο σχολείο μας, να χαρείτε τα έργα, τις δημιουργίες και τις δραστηριότητες μαθητών και εκπαιδευτικών.
Στο βασικό μενού της ιστοσελίδας μας περιλαμβάνονται οι ενότητες Σχολείο (Νέα Ανακοινώσεις, Ωρολόγιο πρόγραμμα, Ωράριο Λειτουργίας, Εκπαιδευτικό προσωπικό, Μαθητές, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, Υποδομές και εξοπλισμός),  Εκπαιδευτικοί, Δραστηριότητες (Δράσεις κοινωνικές, αθλητικές, πολιτιστικές), Πανελλαδικές Εξετάσεις

αλλά και πιο ειδικές κατηγορίες θεμάτων όπως Τράπεζα Θεμάτων,  Ηλεκτρονική Τάξη, Εκπαιδευτικό Υλικό και Ψηφιακό Σχολείο, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να αναζητήσουν υλικό για τη μελέτη και την προετοιμασία τους.

 

Στο κεντρικό τμήμα της σελίδα μπορείτε να βρείτε: 

Σχολικός Κανονισμός

Σχέδιο δράσης σχολικής μονάδας- Αποτελέσματα εσωτερικής αξιολόγησης

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ύλη και οδηγίες διδασκαλίας μαθημάτων

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Μπορείτε επίσης να κάνετε Αναζήτηση στην κορυφή της σελίδας μας ή να ανατρέξετε στο Ευρετήριο, στη βάση της σελίδας μας.  

Τέλος, στο κεντρικό slider της σελίδας και  στην ενότητα Πρόσφατα Άρθρα που θα βρείτε στη βάση της ιστοσελίδας μας μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα που αφορούν την τρέχουσα εκπαιδευτική επικαιρότητα. 

 

Ελπίζουμε η σελίδα μας να είναι φιλόξενη, εύχρηστη και  χρήσιμη για τους επισκέπτες μας! 

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση στον ηλεκτρονικό χώρο μας!

 

Τελευταία ενημέρωση: 24/9/2021

Καλωσόρισμα..