Σήμερα  21   Φεβρουαρίου   2020 , ημέρα Παρασκευή   και ώρα 13:30 στο γραφείο  της Δ/ντριας  του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης συνήλθε η επιτροπή που συγκροτήθηκε για να εξετάσει τις οικονομικές προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων για την πολυήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της A΄τάξης στoν  Βόλο  από τις  4-4-2020 έως τις 7-4-2020.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν η Δ/ντρια του σχολείου κ. Γεωργία Κυριακοπούλου, οι συνοδοί εκπαιδευτικοί  Αντωνέας Ευστράτιος    και  Ράλλης Παναγιώτης  εκπρόσωποι του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης Γρουμπός Σταύρος  και Ζαβάκου Γεωργία   και οι πρόεδροι των τμημάτων Τραγάς Άγγελος (Α4) , Καψαλάκου Μαρία (Α2).

 Οι προσφορές ανά μαθητή ήταν τρεις  και προέρχονται από τα γραφεία:

  1. IQ HOLIDAYS

 KALLONI  3* με πρωινό 169 ευρώ, με ημιδιατροφή 190 ευρώ

  1. At Holidays

KALLONI  3* με πρωινό 159 ευρώ, με ημιδιατροφή 179 ευρώ

  1. ZORPIDIS travel services

TOKALIW 3* με πρωινό 170 ευρώ, με ημιδιατροφή 192 ευρώ

 Κατατέθηκαν επίσης και τρεις ακόμη προσφορές από τα ταξιδιωτικά γραφεία  TravelBug, Happy days, smile acadimos, οι οποίες αποσύρθηκαν πριν το άνοιγμα των προσφορών.

 Μετά το άνοιγμα και την αξιολόγηση των προσφορών η επιτροπή αποφασίζει να αναθέσει την πραγματοποίηση της πολυήμερης εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Βόλο  από τις 4-4-2020 έως τις 7-4-2020

στο γραφείο τουρισμού At Holidays

 στο ξενοδοχείο KALLONI  3* με πρωινό 159 ευρώ ,  που είχε την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής πλευράς προσφορά  ( κριτήρια οικονομικά και ποιοτικά).                                                                                           

 Για τον λόγo αυτό συντάχθηκε η παρούσα πράξη και υπογράφεται ως ακολούθως.

 

           O   Πρόεδρος                                                         Τα μέλη

Ανάθεση πραγματοποίησης πολυήμερης εκδρομής Α’ ΓΕΛ στον Βόλο