Εξαιρετικές οι επιδόσεις των μαθητών μας και στον τομέα του ομαδικού αθλητισμού καθώς  δυο από τις ομάδες  πέτυχαν πρωτιές και προκρίνονται στην Β’  φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων, ενώ δυο ομάδες μας κατόρθωσαν να φτάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν τη 2η θέση.

Συγκεκριμένα:

1.Ποδόσφαιρο κοριτσιών

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Κοριτσιών κατέκτησε την 1η Θέση στη Λακωνία μετά από τον τελικό αγώνα με το ΓΕΛ  Μολάων στον οποίο επικράτησε με σκορ 11-0 και προκρίθηκε στη Β Φάση.

2.Μπάσκετ Αγοριών

Σήμερα  27 Μαρτίου η  ομάδα μπάσκετ του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης  αντιμετώπισε  νικηφόρα την ομάδα μπάσκετ του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης  (σκορ 42-40) , κατέκτησε την 1η  θέση στη Λακωνία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων.  

3.Βόλεϊ αγοριών

Η Ομάδα Βόλεϊ Αγοριών κατέκτησε την 2η θέση,  αφού ήρθε αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα βόλεϊ  του 3ου ΓΕΛ Σπάρτης, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στον Νομό Λακωνίας.

4. Ποδόσφαιρο αγοριών.

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου των αγοριών του σχολείου μας. Η ομάδα  αντιμετώπισε νικηφόρα τις αντίστοιχες ομάδες του 2ου και 3ου ΓΕΛ Σπάρτης (σκορ 5-0 και 4-1 αντίστοιχα) και προκρίθηκε στον τελικό σε επίπεδο νομού Λακωνίας. Η ομάδα κατέκτησε την 2η θέση στη Λακωνία μετά από αγώνα, στον οποίο αντιμετώπισε την ομάδα του ΓΕΛ Νεάπολης (σκορ 1-0).

Η διευθύντρια και ο  Σύλλογος των καθηγητών του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης συγχαίρουν  όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους  καθώς και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου  κ. Αναστάσιο Δαμιανό κι εύχονται οι επιτυχίες τους να συνεχιστούν και στην επόμενη φάση των αγώνων! 

Βίντεο: Η ΑΠΟΝΟΜΗ  27/3/2018

Πρωτιά στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Α φάσης για το ποδόσφαιρο κοριτσιών και μπάσκετ αγοριών
Ετικέτες: