Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με την υπ? αριθμ. 33120/ΓΔ4/2017 Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 681/ τ.Β?/ 06-03-2017 με τη διαδικασία των κλειστών προσφορών που θα πληροί ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια και θα περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία :

1. Τόπος προορισμού : Καλάβρυτα.

2. Χρόνος πραγματοποίησης : Από 25 έως 26 Φεβρουαρίου 2018.

3. Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 68 μαθητές/ τριες της Γ΄ τάξης και 4 συνοδοί καθηγητές.

4. Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο που να διαθέτει ειδικό σήμα.

5. Κατηγορία καταλύματος τουλάχιστον 3 αστέρων (Β΄ κατηγορίας) και μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων.

6. Ξεναγήσεις με το λεωφορείο κατά τις ημέρες παραμονής στα αξιοθέατα του N. Αχαίας και μετακίνηση με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο στη διαδρομή Καλάβρυτα ?Διακοπτό την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 περίπου στις 10.00 π.μ.

7. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή. 8. Ασφάλιση κάλυψης εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες απαραίτητη θεωρείται η τελική συνολική τιμή του ταξιδιού και η επιβάρυνση ανά μαθητή. Να γίνεται ρητή αναφορά στην κατηγορία του καταλύματος που προτείνεται. Η προσφορά να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του ταξιδιωτικού γραφείου ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ ή βεβαίωση συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου.

Ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των κλειστών προσφορών ορίζουμε την 1 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 μ.μ. μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας ή ιδιοχείρως προς το σχολείο μας. Το άνοιγμα των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στη 1:00 μ.μ.

                                                     Η Διευθύντρια Γεωργία Κυριακοπούλου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάληψη μαθητικής εκδρομής στα Καλάβρυτα