Σας γνωστοποιούμε ότι το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή Επιμορφωτικού Σεμιναρίου με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Ιωάννη Σόλαρη, με θέμα: «Τράπεζα Θεμάτων και Διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στο Λύκειο». Απευθύνεται σε Φιλολόγους που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες ΓΕΛ των Διευθύνσεων Δ.Ε. Λακωνίας και Μεσσηνίας.
Το Σεμινάριο προγραμματίζεται να διεξαχθεί εξ αποστάσεως την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021,

ώρες 18:00 – 20:00 Εισηγητές: Δρ Ιωάννης Σόλαρης και Δρ Ιωάννης Παναγιώτης Αμπελάς (Συντονιστής για τα Αρχαία Ελληνικά της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας)

Οδηγίες σύνδεσης:

Εισέρχεστε το δωμάτιο τηλεδιάσκεψης Webex ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://minedu-secondary2.webex.com/meet/isolaris
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν τη φόρμα: https://forms.gle/qa28X9a9TDFZSXs29 έως την Τετάρτη 10-11-2021 και ώρα 15:00.
Οι εκπαιδευτικοί που θα συμπληρώσουν τη φόρμα, θα λάβουν στη συνέχεια εκπαιδευτικό υλικό καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου.

Η Αναπλ. Οργανωτική Συντονίστρια του Π.Ε.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου
Αικατερίνη Γκίνη
Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Δασκάλων (ΠΕ70)

Τράπεζα Θεμάτων και Διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών στο Λύκειο Πρόσκληση-εκδήλωση ενδιαφέροντος για Επιμορφωτικό Σεμινάριο