Ανάρτηση εγγράφων:

Γνωστοποιείται ότι, στο τεύχος Β ́ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και με αριθμό φύλλου 1231, δημοσιεύθηκε την 31-3-2021 η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση. Σύμφωνα με αυτήν προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι από το τρέχον έτος θα υποβάλλονται πλήρως ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό εισαγωγής στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.

2. Eισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

«Καθορισμός των προσόντων, των προϋποθέσεων, των κατηγοριών των υποψηφίων, των κωλυμάτων κατάταξης και των διαδικασιών για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων» (Β’ 1423)».

Σύμφωνα με αυτήν προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι από το τρέχον έτος θα υποβάλλονται πλήρως ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό εισαγωγής στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Επισημαίνεται ότι όταν εκδοθεί η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2021 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θα ακολουθήσει νεότερη ενημερωτική εγκύκλιος.

ΦΕΚ «Καθορισμός των προσόντων, των προϋποθέσεων, των κατηγοριών των υποψηφίων, των κωλυμάτων κατάταξης και των διαδικασιών για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων» (Β’ 1423).

Eισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.