Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών και με αφορμή τη μειωμένη συγκριτικά με την περασμένη χρονιά ανταπόκριση των στρατευσίμων κλάσης 2024 (γεννημένων το έτος 2003) στην εκ του νόμου υποχρέωσή τους για κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ), σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την εν λόγω υποχρέωση λήγει στις 31 Μαρτίου 2021.
Οι στρατεύσιμοι μπορούν να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στον ιστότοπο του Νομικού Σώματος με χρήση κωδικών taxisnet, μεταβαίνοντας στο σύνδεσμο https://www.stratologia.gr/el/katauesh_da_idioti. Εναλλακτικά, λαμβάνοντας υπόψη τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, δύνανται να καταθέσουν ΔΑ προσερχόμενοι σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Ως εκ τούτου, υπενθυμίζουμε την υποχρέωση των σχολικών μονάδων της χώρας για άμεση ενημέρωση των γονέων-κηδεμόνων των ανωτέρω στρατευσίμων σχετικά με την κατάθεση ΔΑ με τους προαναφερόμενους τρόπους.

Υπενθύμιση άμεσης ενημέρωσης σχετικά με Πρόσκληση-Επιλογή-Κατανομή Στρατεύσιμου Προσωπικού (Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2003)