study

Ψηφιακά εκπαιδευτικά βοηθήματα

Η ανάρτηση του περιεχομένου έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του έργου. Για το σχολικό έτος 2014-2015 το Βοήθημα θα βελτιώνεται όπου αυτό απαιτείται. Επίσης σταδιακά θα γίνεται ανάρτηση επαναληπτικών διαγωνισμάτων σύμφωνα με τη ροή διδασκαλίας της ύλης στο σχολείο. 

Για κάθε νέα ανάρτηση θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση, για τον λόγο αυτό παρακαλείσθε να συμβουλεύεστε συχνά το τμήμα “Δελτίο Ενημέρωσης Κοινού – Newsletter” που βρίσκεται στο μενού πλοήγησης της κεντρικής σελίδας του ιστότοπου.
Σημαντική επισήμανση για τον μαθητή: Είναι ευνόητο ότι o μαθητής δεν θα πρέπει να περιορίζει τη μελέτη του στην ύλη του Ψηφιακού Βοηθήματος, αλλά πρωτίστως να μελετά την ύλη του σχολικού βιβλίου. Όπως ακριβώς υπονοείται από τον τίτλο «Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Βοήθημα», η μελέτη της ύλης του είναι προσθετική στη μελέτη της σχολικής ύλης και σε καμιά περίπτωση δεν την υποκαθιστά.

Το περιεχόμενο του βοηθήματος στον ανανεωμένο ιστότοπο έχει εμπλουτιστεί με νέες ενότητες Αδίδακτου Κειμένου στις οποίες γίνεται χρήση του διαδραστικού πίνακα.

Αφού ανοίξετε τη σελίδα, κλικάρετε αριστερά πάνω στο Μενού Πλοήγησης και  μελετήστε ό,τι σας ενδιαφέρει. 

 Ψηφιακά εκπαιδευτικά βοηθήματα

Αρχαία Ελληνικά Φιλοσοφικός Λόγος (Αρχαία Κατεύθυνσης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *