Τελευταία ενημέρωση 27 Μαρτίου 2020  
Από τηΔευτέρα 30 Μαρτίου ξεκινούν τα μαθήματα για την Α και Β Λυκείου.
Ανοίγετε τακτικά τα email σας. Υπάρχουν ενημερώσεις για το πρόγραμμα και τις διευθύνσεις (url) των μαθημάτων.
———————————————————————-
Παράταση εγγραφών εκπαιδευτικών και μαθητών στο ΠΣΔ
Ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο ΠΣΔ μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 30/03/2020.
Η εγγραφή γίνεται από τον κηδεμόνα κάθε μαθητή/μαθήτριας μέσω της εφαρμογής εγγραφής που βρίσκεται στη διεύθυνση https://register.sch.gr/students/
Οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές/μαθήτριες και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες.
____________________________________________________
Όλα τα μαθήματα του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης στην Ηλεκτρονική Τάξη (πλατφόρμα ασύγχρονης διδασκαλίας)
Στο κεντρικό μενού της παρούσας σελίδας αναζητήστε το Κουμπί Eclass (Κόκκινο χρώμα) 
Αφού μπείτε στο eclass Κλικ στο Μενού αριστερά στο κουμπί Εγγραφή για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κλειστά μαθήματα. Αφού συνδεθείτε με τους κωδικούς του ΠΣΔ κλικ πάλι στα Μαθήματα για να βγει η λίστα των μαθημάτων του σχολείου και να δηλώσετε αυτά που θέλετε να παρακολουθήσετε.
______________________________________________
 
 
Ενημερώνουμε τους μαθητές μας της Γ Λυκείου ότι η εξ αποστάσεως διδασκαλία μέσω της επίσημης δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας του ΥΠΑΙΘ ξεκινά την Πέμπτη 26 Μαρτίου.
Κάθε εκπαιδευτικός, του σχολείου μας που συμμετέχει στο πρόγραμμα θα αποστείλει τον σύνδεσμο της προσωπικής του ψηφιακής τάξης στους μαθητές του μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.
Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα μαθήματα πατώντας απλώς τον αντίστοιχο σύνδεσμο, χωρίς να απαιτείται η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Επομένως, οι μαθητές της Γ Λυκείου που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ας ελέγχουν τα email τους τακτικά.
Καλή αρχή σε όλους!
 
(ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΆΡΘΡΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ)
Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία (ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers