ΤΟ 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ  

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύμφωνα με την υπ? αριθμ. 33120/ΓΔ4/2017 Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 681/ τ.Β?/ 06-03-2017 με τη διαδικασία των κλειστών προσφορών που θα πληροί ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια και θα περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία :
1. Τόπος προορισμού : Θεσσαλονίκη. ( μέσω της νέας Εθνικής Οδού, Σπάρτη ? Λαμία Θεσσαλονίκη και επιστροφή Θεσσαλονίκη ? Μέτσοβο- Ρίο- Σπάρτη)
2. Χρόνος πραγματοποίησης : Από 24 έως 28 Φεβρουαρίου 2020.
3.Προβλεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων: 65 μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης και 6 συνοδοί εκπαιδευτικοί.
4. Μεταφορά με σύγχρονα λεωφορεία που να διαθέτουν ειδικό σήμα.
5.Κατηγορία καταλύματος τουλάχιστον 3 αστέρων στο κέντρο της πόλης, με πρωινό ή με ημιδιατροφή εντός του ξενοδοχείου.
6. Ξεναγήσεις με το λεωφορείο κατά τις ημέρες παραμονής στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας-Βέροια, στην Έδεσσα.
7. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή.
8. Ασφάλιση κάλυψης εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Για τις παραπάνω υπηρεσίες απαραίτητη θεωρείται η τελική συνολική τιμή του ταξιδιού και η επιβάρυνση ανά μαθητή. Να γίνεται ρητή αναφορά στην κατηγορία του καταλύματος που προτείνεται.
Η προσφορά να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του ταξιδιωτικού γραφείου ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ ή βεβαίωση συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου.
Ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των κλειστών προσφορών ορίζουμε την 12 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 μ.μ. μέσω ταχυδρομικής υπηρεσίας ή ιδιοχείρως προς το σχολείο μας. Το άνοιγμα των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στη 12:00 μ.μ.

Η Διευθύντρια

Δρ Γεωργία Κυριακοπούλου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη μαθητικής εκδρομής