2ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου»

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «2ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα ?Η ιστορία σου, είναι ιστορία της Πόλης σου? για μαθητές/τριες Δ.Ε. – σχ. έτ. 2019-2020».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, καλούνται να δημιουργήσουν σε μια από τις πιο κάτω κατηγορίες: 

Ταινία μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών  Ψηφιακή δημιουργία (ψηφιακή αφήγηση, παρουσίαση, φωτογραφικό άλμπουμ, ψηφιακό παιχνίδι κλπ.)

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνει μέσω φόρμας συμμετοχής στον δικτυακό τόπο μαθητικής δημιουργίας www.i-create.gr. Όσα σχολεία δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31-11-2019 θα μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα από τα δέκα αντίτυπα ενός κλασικού εγχειριδίου οπτικοακουστικής παραγωγής που θα παραχωρήσει το ΕΚΟΜΕ.

«32ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Πληροφορικής για μαθητές/τριες Δ.Ε. ? σχ. έτ.2019-2020»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 32ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής 2019-2020, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.epy.gr και www.pdp.gr όπου έχει αναρτηθεί ο Κανονισμός και αναλυτικές οδηγίες (http://tiny.cc/k0wkez ). Επίσης, μπορούν να απευθύνονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Γραμματεία ΕΠΥ, Σπύρου Τρικούπη 20, 106 82 Αθήνα, ηλεκτρονικά στα e-mails: epy@epy.gr και info@pdp.gr, καθώς και στο τηλέφωνο 215-505.1398.

1ος Διαγωνισμός στα Οικονομικά ΕΡΜΗΣ ? σχ. έτ. 2019-2020».

Ο εν λόγω διαγωνισμός, ο οποίος οργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και την Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σχεδιάζεται να διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 σε χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε σχολικές μονάδες της επικράτειας. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα εξεταστούν γραπτώς και εκτός ωρολογίου προγράμματος στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών, όπως προσδιορίζεται από τη διδακτέα ύλη του Λυκείου, αλλά και τις ευρύτερες γνώσεις Οικονομικών που ενυπάρχουν σε άλλα συναφή γνωστικά αντικείμενα.

____________________________

Προκηρύξεις Διαγωνισμών
Ετικέτες: