Εξαιρετικές οι επιδόσεις των μαθητών μας και στον τομέα του ομαδικού αθλητισμού

Συγκεκριμένα:

1.Ποδόσφαιρο κοριτσιών

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Κοριτσιών κατέκτησε την 1η Θέση στη Λακωνία μετά από τον τελικό αγώνα με το ΓΕΛ  Μολάων στον οποίο επικράτησε με σκορ 11-0.

2.Βόλεϊ αγοριών

Η Ομάδα Βόλεϊ Αγοριών κατέκτησε την 2η θέση,  αφού ήρθε αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα βόλεϊ  του 3ου ΓΕΛ Σπάρτης, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στον Νομό Λακωνίας.

3. Ποδόσφαιρο αγοριών.

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου των αγοριών του σχολείου μας. Η ομάδα  αντιμετώπισε νικηφόρα τις αντίστοιχες ομάδες του 2ου και 3ου ΓΕΛ Σπάρτης (σκορ 5-0 και 4-1 αντίστοιχα) και προκρίθηκε στον τελικό σε επίπεδο νομού Λακωνίας. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στην Νεάπολη όπου η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης θα αντιμετωπίσει  την ομάδα του ΓΕΛ Νεάπολης.  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας!

4. Μπάσκετ Αγοριών

Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης προκρίθηκε στον τελικό του νομού και την Τρίτη 27 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Σπάρτης.  Καλή επιτυχία και στους αθλητές της ομάδας μπάσκετ!

Συγχαρητήρια αξίζουν  σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας καθώς και στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Αναστάσιο Δαμιανό !

 

Οι επιδόσεις των ομάδων του 1ου ΓΕΛ Σπάρτης στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες
Ετικέτες: